Lubczyk

Masa netto: 20g
Lubczyk pachnie intensywnie, lekko korzennie. Na początku ma smak słodkawy, przechodzący w ostrzejszy, lekko gorzkawy. Doskonale podkreśla smak wywarów mięsnych. Można go stosować również do zup, sosów ziołowych i pieczeniowych, do potraw z ryżu, grzybów, kaszy, drobiu..
więcej

Przyprawa Bonifraterska

Masa netto: 50 g Składniki: Majeranek, tymianek, rozmaryn, estragon, bazylia Zastosowanie: Do warzyw, mięs i ryb.
więcej

Majeranek

Zastosowanie: Idealnie nadaje się do zup jarzynowych, flaków, ryb, dziczyzny, wołowiny, kurcząt, kiełbas, omletów. Masa netto: 50 g Składniki: Majeranek 50 g.
więcej

Tymianek

Zastosowanie: Idealnie nadaje się do zup, pieczonego drobiu, sałatek, pomidorów, fasoli i grzybów, oraz dań włoskich. Masa netto: 50 g Składniki: Tymianek 50 g.
więcej

Oregano

Zastosowanie: Idealnie nadaje się do mięs, pizzy, pomidorów, jaj, sera i faszerowania świeżych ryb. Masa netto: 50 g Składniki: Oregano 50 g.
więcej

Bazylia

Zastosowanie: Idealnie nadaje się do zup, pieczonego drobiu, sałatek, pomidorów, fasoli i grzybów, oraz dań włoskich. Masa netto: 50 g Składniki: Bazylia 50 g.
więcej